4a. Planta

ART+ESCOLA+ARREL 2023 7a edició

ART + ESCOLA és un projecte referent en l’ensenyament de les arts contemporànies als centres educatius. La iniciativa d’ACVIC (Centre d’arts contemporànies de Vic) i el CRP (Centre de Recursos Pedagògics) d’Osona ara fa onze anys, arriba al Vallès Oriental l’any 2017 impulsat per l’Associació Cultural de Granollers, amb el recolzament del Museu de Granollers. En aquesta 7a edició continuem impulsant projectes artístics com Art + Escola i és una satisfacció poder-los mostrar al Museu de Granollers, plenament convençuts de les capacitats creatives i educatives de l’art.

Catorze centres educatius s’han sumat a la iniciativa, amb gairebé un miler de participants que han participat en el projecte assessorats per un equip d’artistes format per Núria Nia, Helena Pielias, Pol Aumedes, Mercè Soler i Marta Pareja. Tots ells han treballat al voltant del concepte d’arrel, una idea que ens connecta amb el record, la família, la història i l’amistat però també amb la natura, la botànica, el món rural, amb l’origen o simplement, amb un punt de partida. 

Les escoles que han participat han estat de diversos cursos de primària i secundària de l’Institut El Vern, l’Institut Domus d'Olivet, l’escola Camins, l’IES Lauro, l’Escola Ginebró, l’INS Marta Estrada, l’escola Ferrer i Guàrdia, l’escola Pereanton, l’escola Mestres Montaña, l’INS Marina, l’Escola Joan Sanpera i Torras, la FEDAC Sant Feliu, l’ Escola Jaume Balmes i l’IES Carrasco i Formiguera. 

Les obres de l’alumnat es podran veure exposades a la quarta planta del Museu de Granollers fins al 18 de juny de 2023.