Visita'ns

Entrada lliure

Horari d’estiu (d'abril a octubre): dissabte de 18 a 21 h i diumenge d'11 a 14 h

Horari d’hivern (de novembre a març): dissabte de 17.30 a 20.30 h i diumenge d'11 a 14 h

Tancat:  Agost, 1 de gener (Cap d'Any), 6 de gener (Reis), Divendres Sant, 1 de Maig, 11 de Setembre, Nadal i sant Esteve.

Adreça
Plaça de l’Església, 7
08401 Granollers
93 842 68 40

Visites concertades: Si sou un grup, col·lectiu, associació o grup escolar, truqueu-nos per reservar la visita i planificar la jornada.

Informació i reserves

Museu de Granollers
Carrer Anselm Clavé, 40-42
08401 Granollers
93 842 68 40
(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

A la recepció podreu trobar catàlegs, llibres, postals, cartells, objectes de regal, entre d’altres, que seran un record del vostre pas per l’Adoberia i per la ciutat. 
Sala Polivalent: una sala pensada per acollir actes de petit format amb una capacitat per a 55 persones. Disposa de projector i equip de so.  

Esperem que gaudiu de la vostra visita i us convidem a compartir la vostra experiència a les xarxes socials. Les persones que no compleixin aquestes bones pràctiques podran ser convidades a sortir del recinte pel personal del Museu. 

Accés amb animals: no es pot entrar amb animals al Museu, llevat de gossos pigall.
Menjar i begudes: no es pot entrar ni menjar ni beguda a l’Adoberia.
No es pot córrer ni cridar a l’Adoberia, per evitar accidents i molèsties a la resta de visitants. Amb la finalitat de protegir i conservar l’espai, no està permès de tocar els objectes. En cas d’evacuació cal seguir les instruccions del personal del Museu.
Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult.
Es pot dibuixar a les sales amb quadern de dibuix i només amb llapis. Per utilitzar cavallets i altres materials cal sol·licitar l’autorització.
L’Adoberia compta amb ascensor que dona accés a la sala d’actes i a l’espai general, però no a la part superior de la muralla.
Es pot fer fotografies sense flaix i gravacions en format domèstic a la sala. No està permès fer servir trípode ni pals per a selfies. Per a premsa i altres necessitats, si us plau, contacteu amb el taulell d’informació per obtenir autorització. 

Us convidem a compartir les vostres imatges del museu amb l’etiqueta #museudegranollers o @MuseuG o al facebook.com/museudegranollers