Serveis

Sala d'actes  

Pensada per acollir actes institucionals, congressos, conferències o esdeveniments. L’aforament és de 130 persones. La sala disposa d’equip de megafonia,  projecció de vídeo i ordinador portàtil. 

Si voleu llogar la sala, cal omplir el full de sol·licitud adjunt i enviar-lo a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Us recomanem que us poseu en contacte prèviament amb el museu per tal de garantir la disponibilitat de la sala al telèfon 93 842 68 41 i preveure les mesures sanitàries establertes.

Visites concertades

Si sou un grup, col·lectiu, associació o grup escolar, truqueu-nos per reservar la visita i planificar la jornada.

Informació i reserves

Museu de Granollers
Carrer Anselm Clavé, 40- 42
08401 Granollers
93 842 68 40

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Wifi

Servei de wifi obert

Botiga

Hi podeu trobar catàlegs, llibres, audiovisuals, postals, cartells i objectes de regal, entre d’altres, que seran un record del vostre pas pel museu i la ciutat de Granollers.

Accessibilitat

El museu compta amb ascensor per accedir a totes les plantes, excepte a la sala SET, on s’ofereix una plataforma elevada. També compta amb lavabo adaptat. Algunes de les activitats i actes programats tenen traducció en la llengua de signes catalana, i algunes exposicions incorporen el projecte Mirada Tàctil de la Diputació de Barcelona, destinat a persones amb discapacitat visual.

Bones pràctiques

Esperem que gaudiu de la vostra visita i us convidem a compartir la vostra experiència a les xarxes socials. Les persones que no compleixin aquestes bones pràctiques podran ser convidades a sortir del recinte per part del personal del museu.

Accés amb animals: no es pot entrar amb animals al museu, llevat de gossos pigall.

No es pot entrar ni menjar ni beguda al museu.

No es pot córrer ni cridar per les sales per evitar accidents i molèsties a la resta de visitants. Amb la finalitat de protegir i conservar les obres d'art no està permès de tocar els objectes. En cas d’evacuació cal seguir les instruccions del personal del museu.

Cal dipositar als armariets tots els objectes de dimensions superiors als 35x35x25 cm així com els punxants. El museu no es fa responsable dels articles que s’hi dipositin. Els armariets funcionen amb monedes d’un euro.

Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Es pot dibuixar a les sales amb quadern de dibuix i només amb llapis. Per utilitzar cavallets i altres materials cal sol·licitar autorització.

Fotografies i gravacions: podeu fer fotografies sense flaix i gravacions en format domèstic a les sales de la col·lecció.  No està permès fer servir trípode ni pals per a selfies.

Per a premsa i altres necessitats, contacteu amb el taulell d’informació per obtenir autorització.

Us convidem a compartir les vostres imatges del museu amb l’etiqueta #museudegranollers o @MuseuG o a facebook.com/museudegranollers