Diàleg 4

Visions de la persona en la postmodernitat tardana. Ferran Sáez en diàleg amb Joan Burdeus.
Arsènic diu textos de filosofia sobre la noció de persona

Visions de la persona en la postmodernitat tardana

Ferran Sáez en diàleg amb Joan Burdeus

Diumenge 13 de juny, 11 h, Museu de Granollers

 

En temps de populismes i de comunitats globals, quina aproximació hem de fer al concepte de persona. Té sentit seguir utilitzant aquesta paraula? Com resignificar-la de nou?

 

Ferran Sáez és filòsof, escriptor i professor de la facultat de Ciències de la Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Amb una llarga trajectòria com a assagista, els seus temes de reflexió giren a l’entorn de la democràcia i els populismes, a més de ser especialista en l’obra de Montaigne. Els seus darrers llibres són Populisme: El llenguatge de l’adulació de les masses (Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2018) i La superficie: La vida entre pantallas (ED Libros, 2018). Col·labora setmanalment al diari Ara

Joan Burdeus és graduat en Filosofia i en Comunicació Visual. Treballa com a periodista i guionista especialitzat en temes de pensament contemporani i també de cinema i televisió. És cap d’opinió a Núvol i ha estat redactor en cap de la sèrie documental de Betevé Lògic: Arxiu Cultural, entre d’altres projectes com a guionista i director.

 

  

Acció escènica

Arsènic diu textos de filosofia sobre la noció de persona

Diran textos Cèlia Costa, Jordina Estrada, Úrsula Gontán, Maria Mercè Mas i Pau Tutó. 

Activitat en col·laboració amb Arsènic, espai de creació.