Diàleg 4
Visions de la persona en la postmodernitat tardana
Ferran Sáez en diàleg amb Joan Burdeus
Diumenge 13 de juny, 11 h, Museu de Granollers
En temps de populismes i de comunitats globals, quina aproximació hem de fer al concepte de persona. Té sentit seguir utilitzant aquesta paraula? Com resignificar-la de nou?
Ferran Sáez és filòsof, escriptor i professor de la facultat de Ciències de la Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Amb una llarga trajectòria com a assagista, els seus temes de reflexió giren a l’entorn de la democràcia i els populismes, a més de ser especialista en l’obra de Montaigne. Els seus darrers llibres són Populisme: El llenguatge de l’adulació de les masses (Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2018) i La superficie: La vida entre pantallas (ED Libros, 2018). Col·labora setmanalment al diari Ara.
Joan Burdeus és graduat en Filosofia i en Comunicació Visual. Treballa com a periodista i guionista especialitzat en temes de pensament contemporani i també de cinema i televisió. És cap d’opinió a Núvol i ha estat redactor en cap de la sèrie documental de Betevé Lògic: Arxiu Cultural, entre d’altres projectes com a guionista i director.
Acció escènica
Arsènic diu textos de filosofia sobre la noció de persona
Diran textos Cèlia Costa, Jordina Estrada, Úrsula Gontán, Maria Mercè Mas i Pau Tutó.
Activitat en col·laboració amb Arsènic, espai de creació.