Diàleg 2

Dia i hora: dissabte 12/06/2021 de les 12:15h a les 13:15h

Lloc: Museu de Granollers

Organitza: Museu de Granollers

Persones col·lectives. L’espai comú i la possibilitat de la paraula

Daniel Gamper en diàleg amb Txema Seglers

La dimensió col·lectiva és indestriable de la noció de persona. Vivim amb els altres i sense ells la nostra identitat queda coixa, una identitat que Daniel Gamper aborda des de la possibilitat de la paraula, allò que ens fa humans i obre l’àmbit de l’espai comú. 

Daniel Gamper és professor de Filosofia Moral i Política a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha centrat la seva recerca en l’àmbit de la filosofia política, la democràcia i la religió. Traductor d’autors com Nietzsche, Habermas i Scheler, ha publicat llibres-entrevista amb Zygmunt Bauman, John Gray i Michael Walzer. Col·labora al diari Ara, a La Vanguardia i en revistes especialitzades com EnrahonarDoxaClaves de Razón Práctica La Maleta de Portbou. És autor dels llibres La fe en la ciudad secular (Trotta, 2014), Laicidad europea (Bellaterra, 2016) i Las mejores palabras, que va guanyar el premi Anagrama d’assaig 2019. 

Txema Seglers és periodista i professor. Col·labora en diferents mitjans, especialment a CRÍTIC i Catalunya Plural, amb entrevistes, articles i cròniques. Llicenciat en Filologia i amb un postgrau en Periodisme Literari i Comunicació, li interessa la frontera entre la literatura i el periodisme. És codirector artístic del projecte de comunicació Why Not.

Més informació

Reserva entrada

Arxivat a: Opera aperta