Diàleg 3

Dia i hora: dissabte 12/06/2021 de les 17:30h a les 18:30h

Lloc: Museu de Granollers

Organitza: Museu de Granollers

De què parlem quan parlem de persones? El problema filosòfic de la identitat

Oriol Ponsatí-Murlà en diàleg amb Anna Punsoda

La identitat és un dels grans temes de reflexió de la filosofia. Què ens aporta el discurs filosòfic sobre la noció de subjecte? Aprendrem a destriar què hi ha en joc en paraules com experiència, consciència, voluntat, acte o límit. 

Oriol Ponsatí-Murlà és professor de filosofia antiga a la Universitat de Girona i és també editor i traductor d’autors com Nietzsche, Vattimo, Diderot o Italo Calvino. Ha fundat i dirigeix Edicions de la Ela Geminada, on ha editat títols tant de literatura com de pensament. Actualment és director de la Institució de les Lletres Catalanes. Com a autor, el seu llibre Totes les estacions de França (Empúries, 2014) va rebre diferents premis. En la faceta de rapsode i músic, és conegut per les seves interpretacions maratonianes com la lectura íntegra de l’Odissea d’Homer o l’execució en solitari de l’obra per a piano Vexations d’Erik Satie. El seu darrer llibre és L'avarícia (Fragmenta Editorial, 2019). 

Anna Punsoda és llicenciada en Periodisme per la Universitat Ramon Llull i en Filosofia per la Universitat de Barcelona, on també va cursar el màster Pensament i Estudis Clàssics. Col·labora com a periodista cultural en diversos mitjans i ha traduït de l’alemany autors com Rilke, Kafka i Panikkar. És autora d’Els llits dels altres (Amsterdam, 2018), amb què va guanyar el premi Roc Boronat, i de La luxúria (Fragmenta Editorial, 2020). Actualment és editora i col·laboradora de la revista Dialogal.

Més informació

Reserva entrada

Arxivat a: Opera aperta