Marúnica, de la companyia Roberto G. Alonso

Dia i hora: diumenge 19/03/2023 a les 18:00h

Lloc: Teatre Auditori de Granollers

Organitza: Teatre Auditori de Granollers

Espectacle familiar de dansa inspirat en la vida i obra de la pintora Maruja Mallo

Marúnica ens proposa un viatge iniciàtic, poètic i lúdic per endinsar-nos en l'univers pictòric i vivencial d'aquesta artista universal. La seva variada obra és el vehicle idoni per connectar amb l'imaginari dels infants. Què millor, doncs, que transformar-la en moviment per crear un espectacle sorprenent i visual que desperti la creativitat de nenes i nens. 

Amb 26 de trajectòria, la Cia. Roberto G. Alonso destaca pel seu particular llenguatge coreogràfic, caracteritzat per la fusió de la dansa amb la dramatúrgia i per una concepció escènica peculiar, imaginativa i detallista. La diversificació del seu treball creatiu l’ha dut a crear espectacles tant per a públic adult com per a públic infantil i familiar. 

Més informació: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3940-marunica.html i vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=NRxEaLhhJqU

I per venir de part del Museu de Granollers, hem preparat un descompte del 50% perquè l’entrada us surti encara més bé de preu. Només heu d’afegir el codi MALLO50 un cop hàgiu seleccionat les vostres butaques.

Gaudim de l'art a Granollers!

Arxivat a: Interès general