Mirant Jordi Benito. Passejada artística al parc de Ponent

Dia i hora: diumenge 07/05/2023 de les 12:00h a les 13:00h

Lloc: Entrada del parc de Ponent, c.Torras i Bages, cantonada Rafael Casanova

Organitza: Museu de Granollers

Visita comentada a la instal·lació de Jordi Benito al Parc de Ponent.

L’any 2018 es va instal·lar de manera permanent a l’entorn del llac del parc de Ponent una obra d’art totalde l’artista granollerí internacional Jordi Benito. Aquesta instal·lació artística consta de quatre elements: una estructura en forma d'infinit sobre l'antiga torre elèctrica; nou blocs de granit gravats amb partitures de Carles Santos, dins el llac; la fórmula matemàtica d'Euler reproduïda amb ferro; i un cercle dins el llac, inspirat en el llac de Wannsee, símbol de la història i la memòria.

Amb aquest passeig descobrirem de manera artística què ens ha volgut dir Jordi Benito. Segons Vicenç Altaió, comissari del projecte, "Jordi Benito ens fa veure l'energia com a força transformadora; la música com a llenguatge universal; la història com a lloc i memòria dels esdeveniments; i la ciència com la capacitat d'interpel·lar i donar resposta".

Informació pràctica

El preu de l' itinerari és 2 € per persona.
50% del preu per a persones jubilades, famílies nombroses i monoparentals i persones amb diversitat funcional.
Gratuït per a persones en atur i per a infants fins a 12 anys

Cal fer inscripció prèvia: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) (fins al dijous anterior a l’itinerari) i al 93 842 68 40 fins el mateix dia si queden places.