Ruta per les exposicions del Panoràmic LAB al Museu de Ciències Naturals de Granollers i l’Adoberia

Dia i hora: diumenge 19/11/2023 a les 11:00h

Lloc: Museu Ciències Naturals

Organitza: Panoramic Festival

Visita comentada a les exposicions de Panoràmic Festival del Museu de Ciències i l'Adoberia.

Visitarem el Panoràmic LAB a on explorarem l’obra de Jordi V. Pou i Erik Estany, artistes que treballen mitjançant el qüestionament del retrat a través de les noves tecnologies. Seguirem la ruta cap a l’Adoberia, on veurem la mostra de Fernando Colin Roque que, a partir de la recerca a l’arxiu fotogràfic de Casa Planas, presenta una instal·lació que reflexiona sobre la noció de veritat de les imatges i la cohabitació dels humans amb la intel·ligència artificial. La visita finalitzarà fent un vermut amb alguns artistes i/o comissaris amb qui comentarem les exposicions. 

Punt de trobada: Museu de Ciències Naturals, Carrer de Palaudàries, 102, Granollers.
Preu: 5 € (vermut inclòs) *Amb la col·laboració del Bar Mirallet

Inscripció aquí