Inauguració exposició Arimany. A flor de pell

Dia i hora: dijous 29/02/2024 a les 20:00h

Lloc: Cinema Edison

Organitza: Museu de Granollers

Exposició en homenatge al centenari del naixement de Josep Lluís Arimany ( La Garriga 1923 - Granollers 1999 ) que mostra la mirada més íntima de l’artista al món femení.

A flor de pell 

«A flor de pell» és el títol de l’exposició en homenatge al centenari del naixement de Josep Lluís Arimany ( La Garriga 1923 - Granollers 1999 ) que mostra la mirada més íntima de l’artista al món femení.

L’obra d’Arimany és d’un estil naturalista i realista basat en el gran domini del dibuix i tracta principalment el retrat i la figura, amb especial predilecció per la femenina. 

En aquesta exposició us presentem un recull d’obres de la seva mirada al món interior femení. Un mon elegant, amb una sensibilitat i subtilesa que sorgeix de la gran riquesa de matisos que provoquen una atmosfera poètica que ho embolcalla tot amb una quasi imperceptible intensitat i un càlid intimisme. 

Les figures adquireixen protagonisme centrant l’atenció en un rostre pensatiu, lliurat al record, al dubte, a la nostàlgia, a la malenconia, a un món interior que representa amb rigor descriptiu i confia en les mans l’estat d’ànim que el rostre anuncia. 

Les seves obres vibren en una atmosfera tranquil·la i professen una bellesa i alguns grams de misteri que conviden a un diàleg visual i a l’expressió de sentiments a flor de pell.