Sortida matinal a l’excavació arqueològica del poblat ibèric de Puig Castell, de Samalús

Jaciment arqueològic del poblat ibèric del Puig del Castell de Samalús al juliol de 2023. Foto MDG

Dia i hora: dimecres 17/07/2024 de les 9:30h a les 13:00h

Lloc: Jaciment ibèric del Puig del Castell

Organitza: Museu de Granollers

De la mà de l’arqueòleg del Museu de Granollers, que dirigeix l’excavació, coneixerem aquest important assentament laietà, desvelarem els seus significats i tindrem l’oportunitat de copsar en directe com es treballa en una excavació arqueològica.

Aprofitant la campanya d’excavacions arqueològiques que s’esdevé cada juliol (enguany serà la 14a), farem una visita al poblat ibèric de Puig del Castell de Samalús per conèixer les darreres novetats que han aparegut en les excavacions arqueològiques tant en una de les torres defensores començades a excavar la campanya anterior, com en el nou barri de cases del segle V a.n.e. 

De la mà de l’arqueòleg del Museu de Granollers, que dirigeix l’excavació, coneixerem aquest important assentament laietà, desvelarem els seus significats i tindrem l’oportunitat de copsar en directe com es treballa en una excavació arqueològica.

Punt de trobada: C/Joan Camps, davant de l’escola S. Espriu, amb vehicle particular.

Activitat gratuïta pensada per públic familiar i adult.

Des de Samalús, caldrà pujar caminant dalt del turó, en un itinerari ascendent d’1,6 km, en un passeig de 45 minuts aproximadament.

Cal dur calçat còmode, gorra, protecció solar i aigua.

Places limitades, cal inscripció prèvia.

Per a més informació i inscripcions: 93 842 68 40 i (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Arxivat a: Excavacions