Artefactes de Mónica Rikić

L'artista barcelonina Mónica Rikić exposa "Artefactes" a l'Espai Obert del 5 al 29 d'abril.

Artefactes de Mónica Rikić, forma part del Projecte Womart de reivindicació del talent femení en les arts visuals impulsat per la Xarxa Transversal, emmarcada al Projecte Womart, una iniciativa encaminada a reconèixer el talent femení en les arts visuals i fomentar la igualtat de gènere en totes les disciplines artístiques visuals

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Art, Granollers i la resta de ciutats que participen en aquesta iniciativa impulsada per la Xarxa Transversal i que ha comissariat associació d'art urbà Rebobinart presentaran les respectives exposicions, deu en total.

Mónica Rikić (Barcelona, 1986), l'artista que exposa a Granollers, presenta "Artefactes", una mostra que consta de 4 peces que ens interpel·len com a generadors i espectadors únics i individuals d'obres pictòriques, en què el concepte d’autoria es transforma. Rikić centra el seu treball en el codi, l'electrònica i els objectes no digitals per crear obres interactives, emmarcades com jocs experimentals. L'interès de l'artista és la desjerarquització de les relacions tradicionals en l'art. Proposa descobrir i experimentar nous espais mitjançant petites interaccions d’objectes, per demostrar la influència de l'ús de les noves tecnologies en la manera que tenim d'experimentar l'art i la vida.