Sant Jordi entra al Museu

Sant Jordi entra al Museu és un projecte que, principalment, vol fomentar el dibuix. Pensat per als nens i nenes de 3r de primària de la ciutat. 

Així, amb la llegenda de Sant Jordi, fem que el principal objectiu de fomentar el dibuix sigui a través de la referència als costums i tradicions populars del país, a través de sumar-se al que es viu a la ciutat i al país durant aquests dies d’abril, a través de la imaginació i creativitat que aporten les il·lustracions dels targetons (fetes per una il·lustradora diferent cada any), a través de la selecció d’un dels dibuixos presentats per a reproduir-lo en grans dimensions i col·locar-lo a la façana, essent així un gran impacte visual i emocional i, en darrer terme, a través de l’exposició de tots els dibuixos presentats a la sala d’exposicins Espai Obert  La il·lustradora del targetó ha estat la granollerina Glòria Giménez.

Heu estat 566 alumnes de 3r de primària de les 17 escoles de la ciutat: 

CEE Montserrat Montero, Col·legi Jardí, Col·legi L’Estel, Educem, Escola Anna Mogas, Escola Cervetó, Escola Ferrer i Guàrdia, Escola Granullarius, Escola Joan Solans, Escola Lledoner, Escola Mestres Montaña, Escola Municipal Salvador Llobet, Escola Pereanton, Escola Pia, Escola Ponent, Escola Salvador Espriu i Escola Turó de Can Gili. 

Són molts i molts els dibuixos que ens heu fet arribar parlant-nos de la llegenda de Sant Jordi! 

Dels dibuixos presentats, se n’ha escollit un i s’ha reproduït en molt gran per posar-lo en un dels vidres de la façana de l’edifici.El dibuix seleccionat és el de la Mireia Palau Armengol, de l’Escola Anna Mogas. 

Des del Museu us volem donar les gràcies pels vostres dibuixos, que des del dimecres 20 i fins el dissabte 30 d’abril podrem veure exposats. 

Les dates d’exposició seran: Del 20 al 30 d’abril de 2022