Acció cinematogràfica

Com hauria estat la meva vida si…?

Projecció de la pel·lícula My Mexican Bretzel (2019) de Núria Giménez Lorang i diàleg posterior amb la directora conduït per Martí Pujadas

Dissabte 12 de juny, 20 h, Cinema Edison

En col·laboració amb el Cineclub AC - Granollers

Som allò que expliquem de nosaltres mateixos? Què diuen, les imatges, de les nostres vides? Quin relat quedarà de nosaltres? Núria Giménez Lorang ens explicarà com ha estat composar un relat cinematogràfic sobre la identitat. 

Núria Giménez Lorang està vinculada al món del cinema com a realitzadora de films documentals. Aquesta és la seva òpera prima com a directora, un documental de creació que ha estat premiat en tots els festivals on s’ha presentat. Partint de filmacions familiars amb súper-8 fetes per un avi suís, la directora recupera la vida de l’àvia Vivian Barret i construeix un assaig cinematogràfic sobre la possibilitat de la felicitat i sobre les mentides necessàries per a construir la veritat d’una vida. 

Martí Pujadas és programador i coordinador cultural. Gestiona projectes educatius i culturals a la Fundació AC Granollers i forma part del Cineclub de l’Associació Cultural. Des de la inauguració del Cinema Edison, n’és el coordinador.