Taller de dansa, consciència i música

Un cos mirall d’altres cossos

Conduït per Montse Morral i Núria Escrig

Dijous, 8 de juny, 19 h, Museu de Granollers

 

Montse Morral és pianista i directora musical de la Companyia Òpera Oberta, que vol fer arribar l’òpera al públic infantil i familiar. És també professora de l’Escola Municipal de Música i Conservatori Josep Maria Ruera i de la Universitat Popular de Granollers. Va publicar La meva música, un recull de recursos per activar l’expressivitat i la creativitat en infants entorn de la música. Formada també en musicoteràpia, imparteix tallers d’expressió artística multidisciplinària al màster de Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona. 

Núria Escrig és professora a la Universitat Popular de Granollers. S’ha format durant anys en dansa lliure Malkovsky. Amb estudis de Belles Arts, va treballar en el món del disseny gràfic i la comunicació en paral·lel a la seva formació en dansa lliure. Promou també la defensa del patrimoni agrari. 

Taller de música i moviment. A través de propostes senzilles explorarem la nostra naturalesa d’animals humans, la pròpia sensibilitat i la vivència conjunta integradora de la percepció musical. Es recomana portar roba lleugera. Ballem a peu nu però es pot utilitzar un mitjó prim. L’aforament és limitat (20 places). Cal reserva prèvia a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 93 842 68 41.