La necessitat de ressignificar la vida en temps de pandèmia

Bernardo Atxaga
Antoni Bassas

LLIÇÓ MAGISTRAL

El darrer premi Nacional de les Lletres Espanyoles i autor de més de 50 llibres entre ficció, assaig, poesia i teatre, ens parlarà sobre la vida com un projecte compartit. Presentat pel periodista Antoni Bassas.

Bernardo Atxaga –nom literari adoptat per Joseba Irazu Garmendia– és llicenciat en economia i en filosofia, i un apassionat de la literatura. Ha editat més de cinquanta llibres de novel·la, assaig, conte, poesia i relats per a joves portant la singularitat del seu espai geogràfic i el seu lloc de vida a tot el món. Amb obres com Obabakoak (1990), El fill de l’acordionista (2004), Set cases a França (2009) i Días de Nevada (2014) i Casas y tumbas (2019) entre moltes altres, és l’escriptor en llengua basca més traduït i premiat de tots els temps, i un gran humanista.

Presentat per Antoni Bassas, membre de l’equip directiu del diari Ara, director i presentador del programa líder El matí de Catalunya Ràdio entre 1995 i 2008, i corresponsal de Televisió de Catalunya a Washington entre 2008 i 2013.

Pots veure la lliçó magistral aquí.