Xerrada d'obertura

Heus aquí dins l’aigua la meva carn de lluna i de rosada. La realitat segons Jordi Benito

Carles Guerra

Dimecres 7 de juny 19 h, Museu de Granollers

Carles Guerra és artista, crític d’art i curador independent. Ha estat director de La Virreina Centre de la Imatge de Barcelona, conservador en cap del MACBA i director de la Fundació Antoni Tàpies. Les darreres exposicions de les quals ha tingut cura són «Ariella Aïsha Azoulay. Errata»(Fundació Antoni Tàpies, 2019) i «Francesc Tosquelles. Com una màquina de cosir en un camp de blat», presentada a Tolosa, Barcelona, Madrid i Nova York (2021-2023). Ha estat professor associat a la Universitat Pompeu Fabra, membre de l’equip docent del Center for Curatorial Studies del Bard College i professor convidat a universitats d’Estocolm, Ginebra i Nova York. Entre els seus assajos, destaquen N de Negri (Tinta Invisible, 2007) o Allan Sekula parla amb Carles Guerra (La Fàbrica, 2005).

Intervenció artística

FRAU. Helena Pielias i Vicenç Viaplana Ventura reinterpreten Jordi Benito

FRAU és un equip de recerca artística format l’any 2015 per Helena Pielias (Caldes de Montbui, 1982) i Vicenç Viaplana Ventura (Granollers, 1984). Els seus projectes escènics, videogràfics i expositius exploren els camps de l’audiovisual, l’art digital, la performance i les belles arts. Becats per la City University of London, han col·laborat amb creadors de diferents disciplines, com la cantant i compositora Amaia i els artistes Cabosanroque. Al Vallès, han presentat les seves propostes a Roca Umbert, al Festival Minibeat, al Teatre Auditori i al Museu de Granollers, i també al Temporada Alta de Girona o al Teatre Kursaal de Manresa.

Polifònica de Granollers
Cor Arpegi

Intervenció musical

Cantique de Jean Racine, de Gabriel Fauré (1864)

Cor Arpegi d'Amics de la Unió, amb la direcció de Guifré Canadell, i Polifònica de Granollers, amb la direcció d'Agustí Vidal i Cristina Zamorano.

Durada: 5 min