El Museu de Granollers torna a obrir les seves portes

25/05/2020

Obrim portes amb una nova exposició, Objectes personals, del granollerí Efraïm Rodríguez.

Durant aquests dos mesos i mig de confinament, el Museu de Granollers hem continuat treballant portes endins perquè quan les condicions sociosanitàries fossin les adients, poguéssim tenir-ho tot a punt per poder obrir les portes i rebre-us.

Una visita segura. La vetlla per l'aplicació de les mesures sociosanitàries fa que la visita al Museu es faci de manera segura, en plenes garanties. L'aforament regulat, la neteja i ventilació de les instal·lacions, la solució hidroalcohòlica a l'entrada i l'ús de la mascareta per part de cadascú són les mesures, que tant per part de la institució com per part de les persones, ens aportaran tranquil·litat a la visita.  

Una visita diferent. Durant aquest temps, us hem anat assabentant de la nostra activitat i projectes a través de les xarxes socials. Ara les condicions ja ens són més favorables per tornar a obrir portes. Acosteu-vos. Esteu convidats a contemplar, conèixer, badar, ... Sentiu-vos cridats pel patrimoni que acull el  Museu. O simplement entreu a emocionar-vos amb el retrobament amb aquella peça que us té el cor robat. Dissenyeu la visita a la vostra mida. En definitiva, la teva visita.

Obrim portes amb una nova exposició, Objectes personals, del granollerí Efraïm Rodríguez. A través de les obres escultòriques de l'autor desvelarem la relació entre l'objecte artístic i la il·lusió de l'ésser real i viu. Continuem amb l'exposició permanent i recentment renovada Afinitats. Sobre les col·leccions del Museu de Granollers. I seguim amb un viatge cap a finals del s. XV amb Retorn a Granollers del retaule gòtic de sant Esteve, de la que properament tindreu novetats. Pensem en tu. Pensem en la ciutat. 

Sigueu molt benvinguts i benvingudes !

 

Arxivat a: General