Nit del museus

06/05/2021

El Museu de Granollers se suma a la celebració de la nit dels Museus, el dissabte 15 de maig, amb totes les mesures de seguretat

Enguany, el Dia Internacional dels Museus es celebra els dies 15, 16, 17 i 18 de maig.

El Museu de Granollers, com cada any, se suma a la celebració i convida a passejar per les exposicions Retorn a Granollers del retaule gòtic de sant Esteve (Sala 2), Afinitats. Sobre les col·leccions del Museu de Granollers (Sala 1) i Arqueologia d’un inventari (Espai Obert).

El dissabte 15 de maig, a les 8 del vespre, encara que amb aforament limitat i reserva prèvia, podrem gaudir d’un concert del grup Delight.

Delight està format per la granollerina Naima Ventura (piano), Maria del Río (veu) i Sebastian Knizel (guitarra). Delight és un projecte de la Naima i la María de caràcter introspectiu i de música d’arrels jassístiques derivada de la seva formació en el conservatori del Liceu. Aquestes arrels les porta cap a l’experimentació i les transporta cap al neo-soul, el pop o l’electrònica. 

 
Arxivat a: General