Nou concurs de comissariat de la Xarxa Transversal per a propostes d’intervenció artística a 10 ciutats catalanes

14/09/2021

El concurs s’adreça a comissaris o col·lectius professionals i cerca actuacions artístiques contemporànies que hauran de tenir lloc a la tardor de 2022 (dates centrals del 7 d’octubre a l’11 de desembre), de manera simultània a les 10 ciutats que conformen la Xarxa.

Després de l’èxit de les edicions precedents, el Consorci Transversal obre un nou concurs per tal de seleccionar un projecte inèdit de creació artística vinculat a les arts visuals, que reflecteixi la implicació i la relació amb el territori i els municipis participants.

La dotació econòmica serà de 7.000€ per l’equip comissarial i de 36.000 per la producció, execució i comunicació del projecte; les candidatures podran presentar-se fins les 14 h del 7 d’octubre de 2021 i el guanyador s’anunciarà abans del 15 de desembre de 2021.

Les ciutats que conformen el consorci col·laboren impulsant projectes conjunts, comparteixen un seguit de valors en favor de la promoció i defensa de la cultura i es beneficien dels avantatges del treball en xarxa. Amb voluntat de desenvolupar un treball de xarxa i intermunicipal, les ciutats de Transversal segueixen apostant per l’art contemporani, reivindicant la seva presència arreu del territori català. Les seves produccions en l’àmbit de les arts visuals es porten a terme cada dos anys i com ja es va fer en la primera edició del 2017, la fórmula segueix sent la de convocatòria pública, per tal de vehicular una major diversitat de propostes, a banda de redundar en la transparència i gestió oberta de les institucions.

Els municipis que integren la Xarxa Transversal són: Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat del Vallès, Tortosa i Vilanova i La Geltrú.

Es poden consultar les bases complertes del concurs i la documentació de sol·licitud de participació a l’apartat “Concurs de Comissariat 2021” de la web del Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals (www.txac.cat).

Per a més informació:

Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals
(Necessites javascript per veure aquest correu-e)
Tel. +34 97227277 / +34 690849187
+34 937582361 ext. 1608

Arxivat a: Adoberia, General