Es lliura el premi d'escultura Manel Batlle

Escultura Medusa de Marta Fernández
13/12/2021

L'obra guanyadora del Vè Premi internacional d’escultura Manel Batlle va ser per Marta Fernández, amb l'escultura Medusa.

Divendres 10 de desembre, a les 8 del vespre, a la sala d’exposicions del Cinema Edison de Granollers (c. de Joan Camps i Giró, 1) es va dur a terme l’acte del veredicte del jurat i lliurament de premis de la cinquena edició del Premi d’escultura Manel Batlle. Varen ser 113 escultures les que van participar en el premi. 14 d’elles varen ser les finalistes i són les que estan en exposició fins al 9 de gener. El jurat va estar format per: Ramon Aumedes, escultor; Fèlix Benz, president del Reial Cercle Artistic de Barcelona; Natàlia Chocarro, adjunta direcció d’art de la Fundació Vila Casas; Lluís Estopiñan, artista plàstic; Gloria Fusté, Cap del Servei del Museu de Granollers i Vanessa Garcia Riaguas, llicenciada en Belles Arts i Tècnica Superior d’escultura.

L’obra guanyadora d’aquesta cinquena convocatòria ha estat l’escultura anomenada Medusa, de Marta Fernández Martínez. Una talla en pedra d’alabastre de 50 cm d’alçada, 25 cm d’amplada i 25 cm de fons. El Jurat també va crear un accèssit per a una segona obra: Vivificació, de Miguel Díaz. Una talla en un bloc de paper de diari enrotllat d’un en un. De 54 x 41 x 42 cm. 

Després de l’exposició del premi, les dues obres es mostraran al Museu Can Mario de la Fundació Vila Casas, a Palafrugell, fins al gener de 2023. Ho organitza: Associació Amics de la Ciutat de Granollers

Arxius adjunts

Arxivat a: General