Els dibuixos dels infants de 3r de primària ja són al Museu!

21/04/2022

El dibuix seleccionat per reproduir en grans dimensions i col·locar-lo a la façana, és el de la Mireia Palau Armengol, de l’Escola Anna Mogas.

Aquest any 2022 és la quarta edició de Sant Jordi entra al Museu. 

Sant Jordi entra al Museu és un projecte que, principalment, vol fomentar el dibuix. Pensat per als nens i nenes de 3r de primària de la ciutat. 

Així, amb la llegenda de Sant Jordi, fem que el principal objectiu de fomentar el dibuix sigui a través de la referència als costums i tradicions populars del país, a través de sumar-se al que es viu a la ciutat i al país durant aquests dies d’abril, a través de la imaginació i creativitat que aporten les il·lustracions dels targetons (fetes per una il·lustradora diferent cada any), a través de la selecció d’un dels dibuixos presentats per a reproduir-lo en grans dimensions i col·locar-lo a la façana, essent així un gran impacte visual i emocional i, en darrer terme, a través de l’exposició de tots els dibuixos presentats a la sala d’exposicins Espai Obert 

La participació d’enguany ha estat de 566 dibuixos dels 17 centres educatius de primària de la ciutat que hi ha a la ciutat. 

CEE Montserrat Montero, Col·legi Jardí, Col·legi L’Estel, Educem, Escola Anna Mogas, Escola Cervetó, Escola Ferrer i Guàrdia, Escola Granullarius, Escola Joan Solans, Escola Lledoner, Escola Mestres Montaña, Escola Municipal Salvador Llobet, Escola Pereanton, Escola Pia, Escola Ponent, Escola Salvador Espriu i Escola Turó de Can Gili. 

El dibuix seleccionat és el de la Mireia Palau Armengol, de l’Escola Anna Mogas. 

La il·lustradora del targetó ha estat la granollerina Glòria Giménez.

Les dates d’exposició seran: Del 20 al 30 d’abril de 2022

Arxivat a: General