Vine a la celebració de la Nit dels Museus!

11/05/2022

Quan les peces prenen vida. Del magatzem a la sala

Coneixerem peces arqueològiques del museu acabades de restaurar de la mà d’Agustín Gamarra i també d’obres pictòriques, aquestes de la mà de la Montserrat Xirau. 

En explicaran el procés de restauració que han seguit per a cada una d’elles que permetrà que en un temps no gaire llunyà les gaudim en exposició. Agustín Gamarra és conservador-restaurador de patrimoni, especialitzat en materials i estructures arqueològiques. Director tècnic de GAMIGAR, Conservació de Patrimoni S.L. Montserrat Xirau és conservadora - restauradora especialitzada en patrimoni tèxtil. La xerrada comptarà amb intervencions musicals d’un quartet de corda del Conservatori de Granollers format per Iker Ortega i Sebastià Artigas, violins; Dolça de la Ossa, viola i Jan Vinyes, violoncel.

Arxivat a: General