Granollers commemora el 84è aniversari del bombardeig de 31 de maig de 1938

21/05/2022

El programa «Granollers vila oberta a la pau» inclou l’acte d’agraïment a les persones que han compartit el seu record del bombardeig de 1938

Granollers commemora el 84è aniversari del bombardeig de la ciutat durant la Guerra Civil amb activitats de memòria històrica i de foment de la pau que s’agrupen en la programació “Granollers, vila oberta a la pau”. Com cada any, des de Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau s’impulsa el programa de commemoració del bombardeig de 31 de maig de 1938 té com a objectiu donar a conèixer i fer accessible els espais de memòria de la ciutat, reflexionar sobre els bombardejos i la seva memòria, així com treballar amb les escoles en l’àmbit de memòria i cultura de pau i enfortir les relacions amb altres ciutats i territoris bombardejats.

Així, les propostes inclouen exposicions, teatre, presentacions de llibres, portes obertes al refugi de la plaça Maluquer, un itinerari guiat o la ja tradicional caminada al Bosc de la Pau. A més, el mateix 31 de maig a les 9 del matí es farà, al cementiri, l’acte memorial del 84è aniversari del bombardeig de Granollers i d’homenatge a les víctimes.

Més informació a: www.granollers.cat/vilaobertaalapau

Arxivat a: General