Ja podeu consultar el programa d'Opera aperta. Festival d'art i paraula de Granollers

26/05/2022

Rastre, deriva, viatge. Granollers, 9 - 12 de juny de 2022

Dels diferents sentits del viatjar en parlarem a la tercera edició d’Opera aperta, festival d’art i paraula de Granollers. Un festival produït pel Museu de Granollers i que aquest any arriba a la tercera edició. Partint d’una obra del fons d’art del museu, deixem que ens interpel·li a l’entorn d’aquesta gran metàfora que és la noció de viatge, amb quatre dies de xerrades, debat i accions artístiques participatives i obertes a tothom. 

Hem convidat a intel·lectuals, teòrics, artistes i cineastes perquè ens acompanyin durant quatre dies per convertir Granollers en un espai de diàleg. Aquest any, Opera aperta surt al carrer i recupera la Porxada com a lloc de conversa compartida. Amb lliçons, xerrades, tallers i accions artístiques que ja van sent el segell del Festival d’art i paraula de Granollers. Us hi esperem!

 

Arxivat a: General