Museus i Liceu: una història compartida

01/07/2022

El Museu de Granollers col·labora amb el Gran Teatre del Liceu.

En commemoració del 175è aniversari del Gran Teatre del Liceu, diversos equipaments culturals de Catalunya exposen una peça de les seves col·leccions per reconstruir la història del Liceu des de múltiples vessants. El Museu de Granollers ha triat dues obres d'Amador Garrell.

Amador Garrell (Granollers 1916-2000) va ser un artista polifacetic que destacà com a dibuixant, pintor, grafista, escriptor i músic: era intèrpret de violí, clarinet i saxòfon. Formà part dels principals conjunts musicals de la ciutat i va ser cronista de la vida musical de Granollers.

Organitza i produeix: Museu de Granollers i Gran Teatre del Liceu. 

Del 24 de maig al 17 de juliol

Arxivat a: General