Panoràmic, festival de fotografia, cinema i més

13/10/2022

El dia 20 comença la sisena edició del Panoràmic, festival de Cinema, Fotografia i més, que, enguany sota el títol 'El quart paisatge', comptarà amb exposicions, projeccions, debats, tallers i conferències en diferents espais culturals de les ciutats de Granollers i Barcelona.

Panoràmic és el festival que explora la relació entre el cinema, la fotografia i les noves formes d’imatges, i promou i incentiva la recerca de nous llenguatges i narratives audiovisuals. Neix amb vocació de fer pedagogia crítica de la imatge adreçada a uns públics cada cop més immersos en entorns visuals i per tant amb una voluntat de servei.

El Museu de Granollers acollirà l'exposició Un domingo cualquiera de Txema Salvans i l'Adoberia l'exposició Other Places, d'Andy Kelly.

Panoràmic proposa un espai de coneixement i reflexió entre la imatger fixe i la imatge en moviment. I ho fa desplegant tots els àmbits on la imatge se’ns va present, és a dir, a través de projeccions de llargmetratges i curtmetratges, vídeo, videoinstal·lacions, vídeojocs, mappings, exposicions, tallers, conferències, workshops, TV, instal·lacions, arxius, bibliografia, fotollibres o projectes interactius entre d’altres.

El festival Panoràmic està dirigit per Joan Fontcuberta, Laia Casanova i Albert Gusi, i compta amb un equip assessor format per Andrés Hispano, Mercè Alsina i Fèlix Pérez-Hita.

 

Arxivat a: General