Sant Jordi entra al Museu!

17/04/2023

Aquest abril de 2023 és la cinquena edició que en Sant Jordi entra al Museu. I ho fa dibuixat, omplint les parets de la sala d’exposicions Espai obert.

Heu estat 631 alumnes de 3r de primària de les 17 escoles de la ciutat: 

CEE Montserrat Montero, Col·legi Jardí, Col·legi L’Estel, Educem, Escola Maria Anna Mogas, Escola Cervetó, Escola Ferrer i Guàrdia, Escola Granullarius, Escola Joan Solans, Escola Lledoner, Escola Mestres Montaña, Escola Municipal Salvador Llobet, Escola Pereanton, Escola Pia, Escola Ponent, Escola Salvador Espriui Escola Turó de Can Gili. 

Són molts els dibuixos que ens heu fet arribar parlant-nos de la llegenda de Sant Jordi i que seran vistos pels visitants del Museu. Dels dibuixos presentats, se n’ha escollit un que s’ha reproduït molt gran per posar-lo en un dels vidres de la façana de l’edifici. 

Des del Museu us volem donar les gràcies pels vostres dibuixos que, des de dijous 20 d’abril i fins al diumenge 21 de maig, podrem veure exposats en aquesta sala.

Arxivat a: General