Exposició Art + Escola a la 4a planta del Museu

24/05/2023

Art + Escola és un projecte que promou l'activitat artística a l'escola.

 

Dimarts es va inaugurar l’exposició d’Art + Escola, un projecte liderat per ACVIC Centre d’Arts Contemporànies i implementat per l’Associació Cultural de Granollers al Vallès Oriental des del curs 2016-17. Enguany el tema proposat és Arrel.

Aquest curs, gairebé un miler d’alumnes de 14 centres han participat en el projecte assessorats per un equip d’artistes format per Núria Nia, Helena Pielias, Pol Aumedes, Mercè Soler i Marta Pareja. Tots ells han treballat al voltant del concepte d’arrel, una idea que ens connecta amb el record, la família, la història i l’amistat però també amb la natura, la botànica, el món rural, amb l’origen o simplement, amb un punt de partida. 

Les escoles que han participat han estat de diversos cursos de primària i secundària de l’Institut El Vern, l’Institut Domus d'Olivet, l’escola Camins, l’IES Lauro, l’Escola Ginebró, l’INS Marta Estrada, l’escola Ferrer i Guàrdia, l’escola Pereanton, l’escola Mestres Montaña, l’INS Marina, l’Escola Joan Sanpera i Torras, la FEDAC Sant Feliu, l’ Escola Jaume Balmes i l’IES Carrasco i Formiguera. 

Les obres de l’alumnat es podran veure exposades a la quarta planta del Museu de Granollers fins al 18 de juny de 2023.

Arxivat a: General