Celebrem la Nit dels Museus!

13/05/2024

Celebra amb nosaltres el Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus!

Us proposem un concert a l'Adoberia per celebrar la festa dels Museus!

Músiques dels segles XVII i XVIII a L’Adoberia
Concert a càrrec del Departament de Música Antiga de l'Escola Municipal Conservatori Josep M. Ruera de Granollers, dins el Cicle de Música Antiga a l'Adoberia i amb motiu de La Nit Europea dels Museus - Dia Internacional dels Museus.
Amb peces de Henry Purcell, Georg Philipp Telemann i Johann Sebastian Bach.

Dia i hora: dissabte 18 de maig a les 19h
Activitat oberta
No cal fer reserva prèvia. Aforament limitat

L'Adoberia. Centre d'interpretació història. El Granollers medieval
Plaça de l'Església, 7

 

El 18 de maig tenim una gran cita amb els museus: celebrem el Dia Internacional dels Museus! És l'esdeveniment més important que organitza, des del 1977, el Comitè Internacional dels Museus (ICOM). Al voltant d'aquella data, els museus organitzen diverses activitats per a tots els públics i obren les portes gratuïtament. L'objectiu de la celebració és sensibilitzar als seus visitants i a la ciutadania de la seva importància en el desenvolupament de la societat.

En aquesta edició, el Dia Internacional dels Museus coincideix amb la celebració de la Nit dels Museus. 

MUSEUS PER L'EDUCACIÓ I LA INVESTIGACIÓ

Aquesta edició del Dia Internacional dels Museus se celebra solta el lema ‘Museus per l’educació i la investigació’, donant èmfasi al paper fonamental de les institucions culturals a l’hora de proporcionar una experiència educativa holística.
 
Els museus són centres educatius dinàmics que fomenten la curiositat, la creativitat i el pensament crític. Aquest 2024, l’ICOM vol reconèixer la seva contribució a la investigació, proporcionant una plataforma per l’exploració i la difusió de noves idees. Des de l’art i la història fins a la ciència i la tecnologia, els museus són espais vitals on l’educació i la investigació convergeixen per donar forma a la nostra comprensió del món.
Arxivat a: General